Hi haurà més xiringuitos i amb una millor oferta, amb horaris que respectaran el descans dels veïns • La majoria d’adjudicataris han estat restauradors de Castelldefels i un percentatge important d’aquests ja venien treballant a la platja de Castelldefels

Un cop finalitzat el procés de tramitació dels expedients per a la concessió de les llicències d’explotació de les guinguetes ubicades a la sorra de la platja de Castelldefels, l’Ajuntament ha procedit a l’adjudicació i concessió d’aquestes llicències per als propers quatre anys. D’aquesta manera, aquest estiu hi haurà més xiringuitos amb una millor oferta i amb horaris que respectaran el descans dels veïns. En total seran setze, tretze guinguetes i tres quioscs de gelats relacionats cadascun d’ells amb una activitat concreta: ludoteca, kitesurf i hamaques. Seguint els terminis previstos, el muntatge de les diferents guinguetes començarà en les properes setmanes de manera que per al més de juny ja es podrà gaudir dels seus serveis.

L’oferta de xiringuitos a la sorra amb què comptarà a partir d’aquest estiu la platja de Castelldefels serà millor que la que hi havia els darrers anys, tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat del servei. La majoria d’adjudicataris han estat restauradors de Castelldefels i un percentatge important són restauradors que ja venien treballant a la platja del municipi.

No obstant això, ha quedat desert el lot del quiosc de gelats associat a la ludoteca que s’ha tornat a publicar de manera que el proper 30 de maig ja s’obre el primer sobre. El quiosc associat a l’activitat de kitesurf també ha quedat desert. En aquest cas s’encarregarà el servei com es porta fent fins ara.

Es pot consultar la proposta d’adjudicació i l’informe de puntuació als següents enllaços:

Acta del sobre C i proposta d’adjudicació [Document PDF]
Informe de puntuació del sobre C [Document PDF]