Les platges del municipi compten amb servei de cadira amfíbia i mòduls de WC adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

Amb la voluntat d’esdevenir una platja inclusiva, la platja Castelldefels compta amb servei de cadira amfíbia que possibilita que la persona amb mobilitat reduïda gaudeixi del bany amb tota seguretat i esdevé un servei més dels que s’ofereixen a la platja.

Aquest Servei es realitzat durant la temporada alta, de dilluns a divendres, sempre que les condicions climàtiques ho permetin, a criteri dels socorristes. Pro-Activa, empresa adjudicatària del servei de salvament, porta el registre de la petició –per mitjà de via telefònica o pel personal de cada platja– donant dia i hora per realitzar el servei.

La platja de Castelldefels disposa de 4 punts accessibles i d’atenció per bany adaptat amb cadires amfíbies adreçat a persones amb mobilitat reduïda als llocs de socors ubicats al carrer 16, carrer 11, avinguda Banys i avinguda República Argentina. A més també disposen de mòduls de WC  adaptats en els accessos principals.