La marxa va tenir dos punts de sortida simultanis, un al monument La Vela a Gavà Mar i l’altre a l’escultura de Lorenzo Quinn “Dar y tomar” al barri del Baixador de Castelldefels

Les juntes locals de Castelldefels i Gavà de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), amb la col·laboració d’ambdós Ajuntaments i el Centro Cultural Andaluz Al Alba, van organitzar el passat 29 maig la caminada solidària “Caminem contra el Càncer”.

La marxa va tenir dos punts de sortida simultanis, un al monument La Vela a Gavà Mar i l’altre a l’escultura de Lorenzo Quinn “Dar y tomar”, al barri del Baixador de Castelldefels.

Les dues comitives van partir pel passeig Marítim en direccions oposades per trobar-se a la Plaça de les Palmeres, on es va desenvolupar una activitat de Zumba a càrrec de Marga Ortega i Andrea Ferran, i un estand informatiu de l’AECC  per a totes les persones interessades i que volguessin col·laborar amb els seus donatius. També s’hi van celebrar sorteigs de menús i degustacions, gràcies a la col·laboració del sector de la restauració d’ambdues ciutats.