El servei gratuït s’ofereix els caps de setmana al Parc del Mar i està dirigit a nens i nenes d’entre 3 i 9 anys • Es tracta d’un espai on els nens i les nenes poden gaudir de tallers, jocs i activitats mentre els seus pares estan a la platja o en qualsevol altre indret
El servei de Mini-Club comença a funcionar aquest mes de juny i ho fa els dissabtes i diumenges d’11 a 19 hores al parc del Mar (Passeig Marítim , 135 – 137 / Carrer 11) al barri de La Pineda, l’emplaçament que ja tenia l’any passat.
Aquest servei, organitzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament, és totalment gratuït i està dirigit a nens i nenes d’entre 3 i 9 anys, que s’hi poden estar durant dues hores.
Es tracta d’un espai on els nens i les nenes poden gaudir de tallers, jocs i activitats mentre els seus pares estan a la platja o en qualsevol altre indret.