L’averia en la canonada d’aigua quedarà reparada aquesta mateixa setmana • La platja de Castelldefels compta amb 80 dutxes i 24 rentapeus, que durant la temporada son susceptibles de patir algun tipus d’averia o tall de servei

Degut a una averia en la canonada de l’aigua, les dutxes de platja de l’àmbit de la plaça de les Palmeres romanen sense servei. S’estima, si no hi ha complicacions, que aquesta setmana es podrà restablir el servei.

Des dels serveis tècnics s’explica que “quan hi ha una averia en la xarxa d’aigua, el que es fa immediatament es tallar l’aigua per evitar el malbaratament innecessari, i començar la gestió de la reparació”. Si l’averia és important i la reparació trigarà uns dies es posen els avisos pertinents a les dutxes afectades, que solen ser només les dos o tres bateries de dutxes més properes a la fuita.

La platja de Castelldefels compta amb 80 dutxes i 24 rentapeus, que durant la temporada son susceptibles de patir algun tipus d’averia o tall de servei.