El torneig, organitzat pel Castelldefels Rugby Unión Club, arriba a la seva 12ª edició integrat al Circuit Català de rugby platja • L’Esportiu Castelldefels jugarà aquest dissabte les semifinals de la Copa Catalana d’handbol femení · El Canal Olímpic acull el tercer aniversari de l’Olimpic Cable Park

La platja de Castelldefels acollirà aquest cap de setmana una de les cites clàssiques de l’esport a l’estiu. Es tracta de la 12ª edició del torneig “Seven Rugby Platja”, que organitza el Castelldefels Rugby Unión Club, que enguany es disputarà el dissabte 11 i el diumenge 12 de juny a la sorra de la platja de la nostra ciutat, a la zona propera a la guingueta “Tibu-Ron”. Un torneig que enguany ha passat a formar part del “Circuit Català de Rugby”, sent Castelldefels la seva segona cita, després de la unificació dels diferents tornejos sevens de Catalunya.

Aquesta edició del Seven s’organitzarà de la següent forma:

– Dissabte 11 de juny, des de les 10.30h, jugaran els equips Sèniors masculins i femenins (en modalitat de Rugby 5) i els Veterans i els Sub-18 (Rugby 7)

– Diumenge 12 de juny, des de les 10h, ho faran els equips Sub-16 i l’Escola (Rugby 7)

L’Esportiu Castelldefels jugarà contra l’OAR Gràcia Sabadell a les semifinals de la Copa Catalana d’habdbol

El sènior femení de l’Esportiu Castelldefels jugarà aquest dissabte al Pavelló Santa Maria del Mar de Coma-ruga (20h) contra l’OAR Gràcia Sabadell el partit de semifinals de la Copa Catalana sènior femenina “Gonzalo Usero” d’handbol. L’Esportiu s’hi va classificar el passat 1 de juny després de derrotar als quarts de final l’Handbol Sant Joan Despí per un ajustadíssim 27 – 28. Per la seva part, l’OAR Gràcia Sabadell arriba a aquesta ronda després d’eliminar el KH7 BM.Granollers “B” (27 – 31) en el partit disputat al Palau d’Esports de Granollers la nit d’aquest dimecres 8 de juny. En cas de victòria, l’Esportiu jugaria la gran final del torneig el diumenge 12 (també a les 20h) contra el guanyador de l’altra semifinal: BM La Roca – Handbol Amposta.

 

El Canal Olímpic acull aquest cap de setmana el tercer aniversari de l’Olimpic Cable Park

L’Olimpic Cable Park celebra el seu tercer aniversari amb un esdeveniment especial de Wakeboard (el denominat “R.W.A Contest”) que tindrà lloc entre dissabte 11 i diumenge 12 al Canal Olímpic de Catalunya, situat a la nostra ciutat.

Una competició que començarà dissabte a partir de les 13h amb les qualificatòries i que acabarà diumenge amb la gran final (també a partir de les 13h). Al llarg d’aquestes dues jornades, el Canal s’omplirà d’activitats complementàries, com tallers de graffiti, música, una barbacoa o la coneguda com a “Riders party”.

+ INFO: Olimpic Cable Park