Després d’uns quants anys instal·lada a la plaça de les Palmeres, aquest estiu la fira ja està en marxa a tocar de l’avinguda dels Banys, l’emplaçament que més satisfà al col·lectiu

La fira del Col·lectiu d’Artesans de Castelldefels torna aquest estiu a la seva ubicació tradicional del passeig Marítim, a pocs metres de l’avinguda dels Banys.

Amb el suport tècnic de l’Ajuntament, la fira ha implementat algunes modificacions per adaptar-se millor a l’espai. Així, s’ha instal·lat una tarima més àmplia per no obstaculitzar el pas dels vianants mentre es permet l’estacionament de vehicles en zona blava en paral·lel, darrere de les casetes.

La Fira funcionarà, com és habitual, fins a mitjan setembre. L’horari previst és de dilluns a divendres de 17 a 24 h, i el dissabtes, els diumenges i els festius de 12 del migdia a 1 de la matinada.

Després d’uns anys a la plaça de les Palmeres, els artesans han expressat la seva satisfacció per aquest retorn a la zona de Playafels, que consideren molt positiu.

+INFO: facebook.com/Colectivo-de-Artesanos-de-Castelldefels