Els nous serveis de la línia R2 sud es mantindran fins el 25 de setembre • La programació assegura una freqüència mitjana de quatre trens per hora a les franges de més desplaçaments

Des del passat dissabte 28 de maig, Rodalies Renfe de Catalunya ha augmentat l’oferta a l’estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Les noves parades es realitzen tant en els serveis direcció Barcelona com en direcció sud, el que permet facilitar els desplaçaments cap a les estacions costaneres d’aquesta línia.

Quatre trens per hora

En direcció sud, entre les 10 i les 13 hores s’incorporen vuit noves freqüències de pas que permeten facilitar el trasllat cap a la costa, i en direcció Barcelona són un total de nou noves freqüències entre les 16 i les 20 hores, el que significa duplicar el número de trens en aquesta franja horària per la tornada cap Barcelona al vespre.

D’aquesta manera, s’arriba a una freqüència de pas de quatre trens per hora, amb l’objectiu de facilitar el retorn dels clients que s’han desplaçat fins les platges d’aquesta població.

Més informació sobre horaris i servei al 900 41 00 41, app de Rodalies iwww.rodaliesdecatalunya.cat.