Organitzat per l’Esportiu Castelldefels, la competició forma part de la fase final del Campionat de Catalunya • D’altra banda, la jugadora del club Laura Lladró s’ha proclamat campiona del món d’handbol platja amb la selecció espanyola
Del 22 al 24 de juliol, la platja de Castelldefels acull el 2on Torneig d’Handbol Platja, que aquest any amb la Fase Final del Tour Català. Organitzat per l’Esportiu Castelldefels amb el suport de la Federació Catalana d’Handbol, la competició es desenvolupa a l’alçada de la guingueta Iguana by Cheche (passeig Marítim 352 – pont de Bellamar).
Amb més de 85 equips inscrits, el torneig integrarà també partits d’exhibició de jugadors profesionals d’ASOBAL i FCH, a més de música i platja. La competició es distribueix en quatre categories: infantil-cadet masculí, infantil-cadet femení, juvenil-senior masculí i juvenil-senior femení.

Laura Lladró, campiona del món d’handbol platja
D’altra banda, la jugadora de l’Esportiu Castelldefels Laura Lladró s’ha proclamat campiona del món d’handbol platja amb la selecció espanyola al mundial celebrat aquest mes de juny a Budapest. El combinat espanyol es va imposar en la final al Brasil, que defensava títol, per 2-1 en el “shoot-out” (8-18, 16-10 i 7- 4).
“Vull dedicar aquest or mundial al meu equip, al meu club, i amb especial afecte a una persona que ha fet tant per l’handbol femení a Castelldefels, Jesus Royo”, va declarar la jugadora de l’Esportiu a través de les xarxes socials.