El Vichy Catalán Volei Tour-Campionat de Catalunya continua el seu recorregut al llarg del litoral català i Castelldefels serà la propera parada del Circuit Català en la que serà la sisena prova, apropant-se al desenllaç que es produirà a la gran final del proper 3 i 4 de setembre a Mataró
La platja de Castelldefels, a peu de platja del carrer 11 (just al davant del Xiringuito Ananda), serà seu d’una nova prova. “Castelldefels ofereix una llarga làmina de 5 km de sorra fina situada a uns 18 km al sud de la ciutat de Barcelona, a la costa de Barcelona, entre el delta del riu Llobregat, i el massís calcari del Parc Natural del Garraf. 500.000 m2 repartits entre la Platja de la Pineda, la Platja de Lluminetes i la Platja del Baixador, fan una platja de bandera per practicar esports aquàtics, realitzar activitats amb nens, banyar-se en les tranquil·les aigües del Mediterrani, prendre el sol o passejar plàcidament”, valoren des de la Federació Catalana de Voleibol.
La sisena prova del Vichy Catalán Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 viurà de nou l’emoció del circuit català on les principals parelles tornaran a oferir l’espectacle que ens han brindat a les cinc primeres proves ja celebrades. Així, els vencedors en tres de les proves del Vichy Catalan Volei Tour, Correa-Badosa, voldran ser de nou protagonistes a Castelldefells. Mentre que a categoria femenina la parella madrilenya que conformen la grega Evangelia Merteki i Carmen Martínez voldrà seguir amb la seva ratxa triomfal al circuit català, tenint a les principals parelles catalanes amb ganes de revenja.
Dissabte a les 9 hores s’iniciaran d’una banda la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria OPEN FCVB.
Pel que fa a diumenge dia 21, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb les semifinals i les finals. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició, absolut i Open, podran disputar l’OPEN FCVB Mixte.
La inscripció és oberta fins dijous 21 de juliol a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.
+ INFO: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour