Les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar), i agost (excepte Festa Major) les Nits d’Estiu entre Palmeres tornen a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres
Després de l’èxit dels cinc anys anteriors, aquest divendres arriba la sisena edició de les “Nits d’Estiu entre Palmeres”, que torna com una cita cultural ja consolidada al calendari estival i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.
Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.
La proposta d’aquesta setmana:
Divendres, 22 de juliol (22 h)
– CREART
Mostra de coreografies d’estils diferents: jazz, urban, dance, musicals…

– DANCE ME ACADÈMIA DE BALL
Representació de balls del món. La divertida salsa cubana, la bachata, i altres balls llatins; la kizomba, el ball africà més íntim i fins arribar a Orient a través de la sinuosa dansa del ventre. Un fabulós viatge pel món a través del ball.
– DANSA ORIENTAL “VALLE”
Danses orientals que omplen de color l’espai de les palmeres

Dissabte, 23 de juliol (22 h)
– KAROL LUQUE
Cantant lírica, fusió de líric pop. Et transportarà als confins del teu cor.
– MAN-EL-WAY
Diferents estils. Bossa, blues, rumba flamenquita i fusió.

+ INFO: Programació 2016