Les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar), i agost (excepte Festa Major) les Nits d’Estiu entre Palmeres tornen a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres.

Després de l’èxit dels cinc anys anteriors, divendres i dissabte continua la sisena edició de les Nits d’Estiu entre Palmeres, que torna com una cita cultural ja consolidada al calendari estival i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.
Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.
La proposta d’aquesta setmana:
Divendres, 29 de juliol (22 h)
– DE SIS
Els mags de la societat d’il·lusionisme de Sant Feliu (SIS). Mag Besora, Marçal Font, Magcaroni Cia, Mag Ritxi, Mag Ramó i Dodó es reuneixen en un festival de màgia únic i inoblidable,

Dissabte, 30 de juliol (22 h)
– DJ MIRELLA BONATTI
Dj Mirella presenta una fusió de ritmes africans i llatins barrejats amb música electrònica, un viatge musical amb ritme tropical.

– LA CAIXA B
Versions clàssiques del rock and roll de les dècades dels 60, 70, 80 i 90. Creedence, Eric Clapton, Miguel Ríos, BB King, Eagles, Rosendo, AC/DC, Los Suaves, Loquillo, Nacha Pop, Van Halen, Gary Moore…