Aquest estiu el cicle de cinema a la plaça de les Palmeres inclou cinc projeccions • El Cinema entre Palmeres és un cicle de cinema a l’aire lliure per gaudir de l’estiu a la plaça de les Palmeres
Aquest estiu 2016, s’ha posat en marxa de nou la iniciativa municipal Cinema entre Palmeres, un cicle de cinema a l’aire lliure per gaudir de l’estiu a la plaça de les Palmeres. El cicle continua aquest 21 de juliol (22 h) amb la pel·lícula del Jurassic World.
Les projeccions comencen a les 22 hores. Les pròximes pel·lícules programades per al Cinema entre Palmeres 2016 són:
Dijous 4 d’agost: Los Minions
Dijous 18 d’agost: Insurgente
Dijous 1 de setembre: Big hero 6

Sinopsi
Vint-i-dos anys després del que va passar a Jurassic Park, l’illa Nublar ha estat transformada en un enorme parc temàtic, Jurassic Wold, amb versions “domesticades” d’alguns dels dinosaures més coneguts. Quan tot sembla anar sobre rodes i ser el negoci del segle, un nou dinosaure d’espècie desconeguda, ja que ha estat creat manipulant genèticament seu ADN, i que resulta ser molt més intel·ligent del que es pensava, s’escapa del seu recinte i comença a causar estralls entre els visitants del Parc.