Aquest any la trobada s’ha avançat una setmana al gruix del programa de les Festes del Mar i es va celebrar el passat 10 de juliol a la plaça de les Palmeres.

La plantada de Castells amb motiu de les Festes del Mar va tenir lloc el passat 10 de juliol a la plaça de les Palmeres. Aquest any la trobada, que s’ha avançat una setmana al gruix del programa de festes, va comptar amb l’actuació dels Castellers de Castelldefels i diferents colles convidades com els Esperxats de l’Estany, els Castellers de l’Alt Maresme, la Jove de Sitges i els Castellers de Santa Coloma
Els Grocs van aconseguir descarregar, per primer cop en una diada com aquesta, el 3 de 7. I ja és el tercer de la temporada. “Com jugàvem a casa, disposàvem de més mans que en altres ocasions, i ho havíem d’aprofitar. És per això que hem decidit portar a plaça – a més del 3 de 7 – el 5 de 6 i el 4 de 6 amb l’agulla, dues construccions a les quals sovint hem de renunciar per manca de camises. Tant l’una com l’altra han pujat fermes i s’han descarregat sense problemes, gràcies a una pinya que cada vegada ho fa més bé. Per acabar, hem tornat a descarregar el pilar de 5, el sisè de la temporada”, expliquen des de la colla groga.
Com cada any, el gruix de les Festes del Mar se celebra en torn al 16 de juliol, dia de la Mare de Déu del Carme, patrona de mariners i pescadors. Aquesta edició concretament, del 15 al 17 de juliol.
Fotogaleria: Festes del Mar 2016
+ INFO: Programa Festes del Mar 2016
Notícies relacionades:
– L’esperit pirata i mariner desembarca aquest cap de setmana en una nova edició de les Festes del Mar
– L’esquadra dels pirates Dragut i Otxalí prepara el seu desembarcament a Castelldefels