Les palmeres seran traslladades a un solar municipal i plantades a una rasa amb l’objectiu de salvar-les.

Durant aquesta setmana es faran els treballs de substitució de les palmeres instal·lades a jardineres del tram II del passeig Marítim, el que queda comprés entre el carrer 9 i l’avinguda República Argentina. Aquesta operació es realitza per necessitat ja que no queda substrat a les jardineres i, de no fer-se, perilla greument la continuïtat de les plantes. Per tant, les palmeres seran traslladades a un solar municipal i plantades a una rasa amb l’objectiu de salvar-les.
En el lloc de les palmeres s’hi instal·larà una altra planta, de caràcter arbustiu, anomenada Callistemon citrinus i coneguda amb el nom comú d’arbre del raspall o escovilló vermell. Aquesta, és de fulla perenne (no cau) i fa una vistosa flor de color vermell, i desprèn olor a llimona (per això el seu nom citrinus). Es pot trobar també a les jardineres del carrer General Palafox.