Les Festes dels Barris arribaven el passat cap de setmana al barri costaner amb un conjunt d’activitats lúdiques que es desenvolupen davant del local de l’Associació de Veïns al passeig Garbí
Del 8 al 10 de juliol, tres dies de festa. L’Associació de Veïns de Lluminetes, amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, va organitzar les seves festes populars amb un conjunt de propostes lúdiques que es van desenvolupar, com ja és tradició, al solar davant del local de l’Associació de Veïns, al passeig Garbí (entre els carrers 6 i 7).
Música, ball, concursos, activitats infantils han donat forma i contingut a unes festes marcades, com és habitual, per la participació veïnal del barri i que aquest any han tingut com a pregoner amb Alfonso López, de l’Agrupació Astronòmica de Castelldefels.
Fotogaleria: Festes dels Barris 2015