La jornada integra activitats nàutiques i esportives, sopar a la fresca, i concerts al Club Nàutic de Castelldefels • Les festes estan organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb el suport de l’Ajuntament
El barri del Baixador celebra aquest dissabte 30 de juliol les seves festes populars. El programa integra activitats nàutiques i esportives, sopar a la fresca, havaneres amb coca i rom cremat, i el concert de versions de rock amb The Pocafemers. El programa d’activitats es desenvoluparà al Club Nàutic de Castelldefels.
Entre les activitats nàutiques hi figuren el caiac i una iniciació al pàdel surf. Entre les esportives, tai-txi, zumba, spinning i pilates. Per inscriure’s a les diferents activitats cal fer-ho a través de elbaixador@gmail.com.
El pregó aquest any, que tindrà lloc sobre les 23.15 hores, anirà a càrrec del fotògraf i veí de barri Ramon Josa.
Les festes estan organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

+INFO:Festes del Baixador 2016