Les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar), i agost (excepte Festa Major) les Nits d’Estiu entre Palmeres tornen a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres.

Després de l’èxit dels cinc anys anteriors, aquest divendres arriba la sisena edició de les “Nits d’Estiu entre Palmeres”, que torna com una cita cultural ja consolidada al calendari estival i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.

Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.

La proposta d’aquesta setmana:
Divendres, 8 de juliol (22 h)
– PERFORMING ARTS
Viu el teatre i la dansa en viu. Especial showcase Moulin Rouge!, diferents números de teatre musical, streetdance, cabaret, jazz i claqué.