El Cicle de Cinema entre Palmeres acaba aquest dijous 1 de setembre i ho fa tornant a omplir amb una proposta recent del setè art la Plaça de les Palmeres de la nostra ciutat. En aquesta ocasió, es tracta de la pel·lícula d’animació de Disney “Big Hero 6”, pel·lícula que es va fer amb l’Oscar a millor film animat del 2015.

La cinta es podrà gaudir aquesta nit a partir de les 22h, com sempre, amb entrada totalment gratuïta. Aquesta cita será l’última del cicle que va comenzar el passat 7 de juliol.

Sinopsi

Big Hero 6 ens explica la història de Hiro Hamada, un jove expert en robòtica que es troba enming d’un complot criminal que amenaça amb acabar amb la tecnològica ciutat de San Fransokyo. Hiro i el seu millor amic, un robot anomenat Baymax, uniran les seves forces a un equip de novells lluitadors contra el crim amb la misió de salvar la seva ciutat.