El Cicle de Cinema entre Palmeres torna aquest dijous a omplir amb propostes recents del setè art la Plaça de les Palmeres de la nostra ciutat. En aquesta ocasió, es tracta de la pel·lícula juvenil d’acció futurista “Insurgente”, segona part de les aventures que es van obrir amb el film “Divergente”.

La cinta es podrà gaudir aquesta nit a partir de les 22h, com sempre, amb entrada totalment gratuïta. Aquesta cita serà la penúltima del cicle que va comenzar el passat 7 de juliol i que es tancarà el proper 1 de setembre amb la projecció de “Big Hero 6”.

Sinopsi: Tris (Shailene Woodley) i Quatre (Theo James) tracten de fugir de la persecució de Jeanine (Kate Winslet), la líder dels erudits. Tris pretén saber què era el que la seva família va defensar amb sacrifici. Turmentada per les decisions del seu passat, però decidida a protegir els seus, Tris, amb l’ajut de Quatre, s’enfrontarà a un repte rera un altre per a desbloquejar la veritat del seu passat i el futur del seu món.