Aquest estiu el cicle de cinema a la plaça de les Palmeres inclou cinc projeccions • El Cinema entre Palmeres és un cicle de cinema a l’aire lliure per gaudir de l’estiu a la plaça de les Palmeres
Aquest estiu 2016, s’ha posat en marxa de nou la iniciativa municipal Cinema entre Palmeres, un cicle de cinema a l’aire lliure per gaudir de l’estiu a la plaça de les Palmeres. El cicle continua aquest 4 d’agost (22 h) amb la pel·lícula d’animació Los Minions.
Les projeccions comencen a les 22 hores. Les pròximes pel·lícules programades per al Cinema entre Palmeres 2016 són:
Dijous 18 d’agost: Insurgente
Dijous 1 de setembre: Big hero 6
Sinopsi
La història dels Minions es remunta al principi dels temps. Van començar sent organismes grocs unicel·lulars que van evolucionar a través del temps, posant-se sempre al servei dels amos més menyspreables. Davant la seva incapacitat per mantenir a aquests amos -des del T. Rex a Napoleó-, els Minions acaben trobant-sols i cauen en una profunda depressió. No obstant això, un d’ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel Stuart i l’adorable Bob, emprèn un emocionant viatge per aconseguir una cap a qui servir, la terrible Scarlet Overkill. Passaran de la gelada Antàrtida, a la ciutat de Nova York en els anys seixanta, per acabar al Londres de la mateixa època, on s’hauran d’enfrontar al repte més gran fins a la data: salvar la raça Minion de l’aniquilació.