La plaça de les Palmeres va acollir el passat 30 de juliol el mercat anual on restauradors, representants de productors i cellers dels parcs naturals de la província de Barcelona donen conèixer els seus productes de proximitat més representatius
El Parc a Taula arribava el passat 30 de juliol a Castelldefels, a la plaça de les Palmeres, amb el mercat anual on restauradors, representants de productors i cellers dels parcs naturals de la província de Barcelona donen a conèixer els seus productes de proximitat més representatius. El Mercat del Parc a Taula, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, celebrà aquest any la seva 6a edició i va albergar la presentació de vuit productors, en representació dels diferents parcs de la Xarxa:
Celler Serralada la Marina (Parc de la Serralada de Marina)
Mel Salvador Mallofré (Parc del Garraf)
Embotits Can Pedret (Parc del Castell de Montesquiu)
Eco Botiga Lola y Más (Parc del Montnegre Corredor)
Fruita i Verdura. Hort del Centre (Parc del Montnegre Corredor)
Celler Tal com Raja (Parc Montnegre Corredor)
Conserves i Melmelades Masia la Fassina (Parc del Garraf)
Mel del Castell de Penyafort (Parc del Foix)
Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs, mitjançant la viticultura, els productes naturals de proximitat i l’elaboració que en fa la gastronomia. Es concep com un programa transversal de la Xarxa de Parcs Naturals amb uns objectius generals i uns d’específics que deriven de la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat que podem trobar en aquests territoris. D’aquesta manera, els restaurants de les poblacions vinculades als espais naturals.