La jornada va integrar activitats nàutiques i esportives, sopar a la fresca, i concerts al Club Nàutic de Castelldefels • Les festes estaven organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb el suport de l’Ajuntament
El barri del Baixador va celebrar el passat 30 de juliol les seves festes populars en el marc de les Festes dels Barris 2016. El programa va integrar activitats nàutiques i esportives, sopar a la fresca, havaneres amb coca i rom cremat, i el concert de versions de rock amb The Pocafèiners. El programa d’activitats es va desenvolupar al Club Nàutic de Castelldefels.
Entre les activitats nàutiques hi figuraven el caiac i una iniciació al pàdel surf. Entre les esportives, tai-txi, zumba, spinning i pilates.
El pregó aquest any va anar a càrrec del fotògraf i veí de barri Ramon Josa.
Les festes van estar organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes del Baixador amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.
Fotogaleria: Festes dels Barris 2016