L’equipament cultural continuarà obert fins el proper 31 d’agost · Oberta de dilluns a divendres de 17 a 21h, compta amb una programació d’activitats especials els dilluns, dimecres i divendres
La Biblioteca a la Platja Carme Romaní ha rebut 1.361 visites al llarg del passat mes de juliol. Un mes en el que l’equipament situat al Parc del Mar (Passeig Marítim, 135 – 137 amb c/11) ha acollit 12 activitats a les que han assistit un total de 836 persones.

Recordem que la Biblioteca a la Platja va obrir enguany les seves portes el passat 4 de juliol i restarà oberta fins el proper 31 d’agost. El seu horari és de dilluns a divendres (de 17 a 21h) i inclou activitats els dilluns, dimecres i divendres (a les 19h).

En aquest mes d’agost, les activitats inclouen Hores del conte, Hores del Medi ambient, tallers de manualitats o espectacles de màgia. La Biblioteca també serà l’escenari de la festa comiat dels infants sahrauís a càrrec de l’Associació Castelldefels Sàhara (divendres 26 d’agost) o el Concert final d’estiu a càrrec de Miscelàneos (dimecres 31 d’agost).