La Biblioteca a la Platja Carme Romaní tanca la seva temporada estival 2016 avui 31 d’agost amb un concert gratuït a càrrec de la banda “Miscelaneous”. Aquesta actuació musical (a partir de les 19h), posa punt i final a un estiu en que la Biblioteca, situada al Parc del Mar de la nostra ciutat, ha obert les seves portes des del passat 4 de juliol, de dilluns a divendres de 17 a 21h , oferint una selecció de novel·les, diaris, revistes, DVDs i llibres per infants, que es podien endur a casa o bé consultar a la biblioteca.

Enguany, la Biblioteca a la Platja Carme Romaní ha estat dedicada a l’autor irlandès Roald Dahl i se suma així a les celebracions de l’Any Dahl en commemoració dels 100 anys del naixement d’un dels escriptors més importants de la literatura infantil i juvenil, autor d’obres tant reconegudes com Les bruixes, Charlie i la fàbrica de xocolata, Els Culdolla o Matilda.

Durant aquests mesos s’ha pogut gaudir d’un ampli ventall d’activitats per a tots els públics: cada dilluns, dimecres i divendres a les 19 h hi ha tingut lloc una activitat gratuïta.

Un servei des del 1992

Des del 1992 a Castelldefels durant els mesos de juliol i agost s’ofereix el servei de biblioteca a la zona de la platja, situada al Parc del Mar (passeig Marítim amb carrer 11).
La biblioteca de la platja ofereix els següents serveis:
·Consulta i préstec de llibres i revistes (amb el mateix carnet de la biblioteca). També s’ofereix préstec de DVD i CD.
·Activitats d’animació a la lectura: hora del conte, tallers familiars…
·Wi-Fi (accés sense fil a Internet)