El passat dissabte 27 d’agost va arribar a la seva fi la sisena edició de les Nits d’Estiu entre Palmeres i ho va fer amb un concert del grup de heavy metal “Blaze Out”. Unes 250 persones es van aplegar a la Plaça de les Palmeres per a gaudir de la música d’aquesta jove banda.

Les Nits d’Estiu entre Palmeres, organitzades per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, són una cita ja consolidada al calendari estival i tenen com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de la nostra ciutat.

Després de l’èxit de les cinc edicions anteriors, enguany les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, han tornat a la plaça de les Palmeres. Ho han fet des del divendres 1 de juliol fins el dissabte 27 d’agost, només descansant els caps de setmana de les Festes del Mar (del 15 al 17 de juliol) i de la Festa Major d’Estiu (del 13 al 16 d’agost).
L’escenari de la Plaça ha acollit espectacles de tot tipus, des de concerts, actuacions de ball o espectacles de màgia. Les actuacions musicals han sigut les que més públic han aplegat (amb La Caixa B, The Sunnydays, Soulmates, Misceláneos o els propis Blaze Out).

Des de l’organització, fan una valoració positiva d’aquesta sisena edició de les Nits d’Estiu entre Palmeres.