Després de l’èxit dels cinc anys anteriors, divendres i dissabte continua la sisena edició de les Nits d’Estiu entre Palmeres, que torna com una cita cultural ja consolidada al calendari estival i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.
Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.

Després de l’aturada per la Festa Major d’Estiu, la proposta d’aquest cap de setmana és doble:

Divendres 19 d’agost (22h)

– MISCELÁNEOS
La banda ens portarà la seva música des de l’altre costat de l’oceà Atlàntic

Dissabte 20 d’agost (22h)

– JMV Line Dance

Ens faran tota una exhibició de ball i música country.