Les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar), i agost (excepte Festa Major) les Nits d’Estiu entre Palmeres tornen a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres.

Després de l’èxit dels cinc anys anteriors, divendres i dissabte continua la sisena edició de les Nits d’Estiu entre Palmeres, que torna com una cita cultural ja consolidada al calendari estival i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.

Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.

La proposta d’aquesta setmana:
Dissabte, 6 d’agost (22 h)

SOULMATES
Dos anys després del seu primer àlbum, Soulmates torna amb un nou treball, amb el nom de Sharing a dream, amb el qual consoliden el seu projecte i tornen a regalar un so fresc i característic.

THE SUNNYDAYS
Banda revelació. Kevin, Carlos i Camilo, tres joves del Baix Llobregat que interpreten versions d’ahir i d’avui. Més d’un any assajant i preparant el que serà la nova boyband del moment. En breu gravaran el seu primer disc.