El lliurament de la bandera Ecoplayas 2017, que atorga L’associació Ategrus reconeixent Castelldefels com una platja neta i sostenible, va tenir lloc el passat 18 d’octubre a Benidorm
La platja de Castelldefels ha renovat per sisè any consecutiu el distintiu de qualitat Ecoplayas, un reconeixement que gestiona i atorga l’ Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (Ategrus) i que avala Castelldefels com una platja neta i sostenible.

El lliurament de les Banderes Ecoplayas 2017 va tenir lloc el passat 18 d’octubre a Benidorm a càrrec del vicepresident d’Ategrus, Rafael Apraiz, el regidor de Seguretat Ciutadana, Emergències i Platges de Benidorm, Lorenzo Martínez, i el membre d’honor d’Ategrus, Leonardo Lobato. En representació de l’Ajuntament de Castelldefels, va recollir el guardó la tècnica municipal de Medi Ambient i Serveis Urbans, Montse Coronas. L’acte es va desenvolupar en el marc del “XVIII Congreso y Exposición Internacional de Playas-Ecoplayas 2016”.
La Bandera Ecoplayas reconeix la qualitat sanitària, mediambiental i de serveis de la platja del municipi. La concedeix l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (Ategrus), constituïda el 1965, l’única associació espanyola que abraça tots els sistemes de gestió de residus, neteja urbana i medi ambient i reuneix municipis, empreses i tècnics del sector. Ategrus fa una convocatòria anual per a la presentació de candidatures per als premis Ecoplayas, en que es valoren conceptes funcionals d’excel·lència estètica, turística, de serveis i sostenibilitat.