Aquest cap de setmana arriba una de les celebracions més esperades per la ciutadania • Els carrers del centre i la platja s’ompliran de xarangues, disfresses i coreografies • Hi ha activitats programades per a totes les edats.El Carnaval de Castelldefels, una de les celebracions més esperades, arriba aquest cap de setmana a la ciutat. Durant el divendres, 24 de gener, els diferents centres escolars s’avançaran amb les seves respectives festes de Carnaval, alguns amb rua pel carrers del municipi.

El gruix del programa arriba el dissabte, 25 de febrer, aquest any amb la principal novetat del Carnaval a la Platja gràcies a l’organització de les associacions de Veïns del Baixador i de Lluminetes. Les diferents activitats es desenvolupen pel matí i integren tallers infantils, passejada, photocall, coronaments del rei i la reina infantils i concurs de truites (bases de participació.

Ja per la tarda, tindrà lloc la tradicional Gran Rua de Carnaval, que partirà de la rambla Blas Infante (18 h) per finalitzar a la plaça de l’Església on tindrà lloc el lliurament del bastó de la ciutat per part de l’alcaldessa al Rei Carnestoltes (20 h), que un any més vindrà acompanyat del seu seguici. I després, el Gran Ball de Carnaval (20.30 – 23.30 h) amb l’Orquestra Tropical. Entremig (21.30 h), tindrà lloc el lliurament de premis a les millors carrosses i comparses.

El diumenge, 7 de febrer, el carnaval pararà especial atenció als més petits de la ciutat amb la Gran Rua infantil de Carnaval (16 h), que anirà des de la rambla de Blas Infante fins a la plaça de l’Església. En aquest espai tindrà lloc (17 h) la festa i ball d’animació infantil amb Pentina el Gat i l’espectacle Balambambú, i el lliurament de premis a les millors comparses. La rua infantil i el ball d’animació estan organitzats per la Xarxa d’Espectacles Infantils, amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels.

També a les 17 hores, el centre Frederic Mompou acull el Ball de Carnaval de la Gent Gran. Tota la gent gran que vagi disfressada a la festa, oberta a tothom, s’endurà un petit record. A més, hi haurà tres premis a les millors disfresses.

En cas de pluja o condicions meteorològiques adverses, s’anul·laran totes les activitats al carrer. Per qualsevol dubte es pot contactar amb cultura@castelldefels.org.