Les Audiències de Veïnat continuen aquest dimarts, 7 de febrer, amb la l’Audiència de Veïnat de la Platja que agrupa els barris del Baixador, Lluminetes i La Pineda • La cita, que comptarà amb la presència del regidor responsable Antoni Cases, serà les 19 h a l’ Espai del Mar (Pg. Marítim, 271-275).
Després de la Serra d’en Llopart i d’Alberells, les Audiències de Veïnat continuen demà 7 de febrer amb la del veïnat de la Platja que agrupa els barris Baixador, Lluminetes i La Pineda. La cita, que comptarà amb la presència del regidor responsable i titular de les àrees municipals d’Hisenda i Gestió Econòmica i Financera i Universitats, Antoni Casas, será a les 19 h a l’ Espai del Mar (Pg. Marítim, 271-275)

Un instrument per millorar la proximitat amb la ciutadania

El regidor de Participació Ciutadana, Jordi Maresma, argumenta que, amb el desenvolupament de les audiències de veïnat, “volem compartir amb els nostres veïns i veïnes l’aventura de dissenyar el Castelldefels del futur, però també cercant solucions als problemes del dia a dia”.
L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, explica que, amb la celebració de les Audiències de Veïnat “continuem amb el desenvolupament d’aquesta voluntat de l’equip de govern de conèixer la realitat de la nostra ciutat a través d’escoltar a la gent, sent a prop d’ella i veure quins són els problemes de cadascun dels barris”.
Per a López es tracta “d’una iniciativa molt enriquidora perquè ens ajuda a conèixer quines són les necessitats del barri i també a poder marcar prioritats des de l’equip de govern; la veritat és que estem molt contents veient que la resposta és molt positiva davant de la gent”. Per últim, l’alcaldessa de Castelldefels subratlla que “volem ser un govern proper a la gent, no només a les portes de l’Ajuntament, sino traslladant-nos a cadascun dels barris”.

Si no es pot assistir es poden fer arribar les aportacions a: audiencia.platja@castelldefels.org

Notícies relacionades:
Continua la politica d’acostament als barris amb les audièncias públiques de veïnat
L’equip de govern s’acosta als barris amb la primera Audiència de Veïnat