No fa falta renovar les targetes que identificaven als vehicles amb dret a aparcar gratuïtament a la zona verda de la platja, ja que els agents podran consultar ‘in situ’ si la matrícula correspon o no a un autoritzat
Aquest any les persones de Castelldefels amb dret a aparcar gratuïtament a la zona verda de la platja ho tindran més fàcil. Les targetes físiques caduquen, però no serà necessari renovar-les.
Les millores tecnològiques que s’han implantat permeten que el sistema reconegui les matrícules dels vehicles que poden aparcar a les àrees de pagament, per la qual cosa ja no serà necessari preocupar-se per la renovació, pèrdua o deterioració de la targeta. Així el servei és més àgil i còmode per a la ciutadania.
Com fins ara, estaran autoritzades a estacionar a la zona verda de la platja les persones empadronades a Castelldefels que no tinguin ni multes ni l’impost de circulació pendents de pagament.
Per confirmar que el seu vehicle està autoritzat només cal dirigir-se a la web http://zonaverdacastelldefels.valorizasm.com i introduir la matrícula.
Aquests canvis formen part del paquet de millores introduïdes per l’Ajuntament en el sistema de gestió de la zona d’estacionament de pagament a la platja.
Per resoldre qualsevol dubte o ampliar informació pot dirigir-se a la Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament (tel 93 665 11 50; de dilluns a dijous, de 8 a 19.30 h; divendres, de 8 a 15 dissabtes, de 10 a 13 h).