Prestat per l’empresa adjudicatària ProActiva Serveis Aquàtics, té lloc en caps de setmana i festius fins el 14 de maig d’11 a 16 hores • Constarà d’un socorrista a cada torre més un coordinador en vehicle tot terreny que circularà entre les tres torres de vigilància
A partir del mes de març, durant els caps de setmana i festius, es disposarà de servei de salvament i socorrisme a la platja de Castelldefels. El servei estarà ubicat a les tres torres de vigilància que estan instal·lades a la sorra, a l’alçada de la plaça de les Palmeres, l’avinguda dels Banys i el carrer República Argentina.
El servei, prestat per l’empresa ProActiva Serveis Aquàtics, tindrà lloc en caps de setmana i festius fins el 14 de maig d’11 a 16 hores. Constarà d’un socorrista a cada torre més un coordinador en vehicle tot terreny que circularà entre les tres torres de vigilància.
A partir del 14 i fins el 30 de maig aquest horari s’ampliarà de 12 a 18 hores. El servei de socorrisme i vigilància passarà a ser diari a partir de l’1 de juny, de 10 a 19 hores.