L’associació ISTEA, amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, organitza aquesta prova el proper diumenge a partir de les 10 h. La Plaça de les Palmeres i el passeig Marítim de Castelldefels acullen aquest diumenge 30 d’abril la cinquena edició de la cursa “Des-connecta per l’autisme”, organitzada per l’associació ISTEA (Inclusió Social del Transtorn de l’Espectre Autista), amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, a través de la secció municipal d’Esports.
ISTEA organitza aquesta activitat lúdico-esportiva amb la finalitat d’ampliar el coneixement i apropar a la societat les particularitats del Transtorn de l’Espectre Autista. En aquesta ocasió, ho fa amb una cursa que comptarà amb dues distàncies diferents: 1 i 5 quilòmetres. L’hora de sortida depèn de la distancia que es corri: la cursa de 5 quilòmetres sortirà a partir de les 10 hores mentre que la modalitat d’1 quilòmetre ho farà a les 10.45 hores.

Les inscripcions es poden realitzar a través de la web http://cursaistea.com
+ INFO: http://asociacionistea.com / 628 929 538 (telèfon de contacte directe d’ISTEA).