Prestat per l’empresa adjudicatària ProActiva Serveis Aquàtics, té lloc els caps de setmana i festius d’11 a 16 hores des del mes de març fins el 14 de maig • Consta d’un socorrista a cada torre més un coordinador en vehicle tot terreny que circula entre les tres torres de vigilància • Del 15 al 31 de maig, l’horari s’ampliarà de 12 a 18 hores. Des del mes de març i fins el proper 14 de maig, la platja de Castelldefels disposa de servei de salvament i socorrisme durant els caps de setmana i festius. El servei està ubicat a les tres torres de vigilància que estan instal·lades a la sorra, a l’alçada de la plaça de les Palmeres, l’avinguda dels Banys i el carrer República Argentina.El servei, prestat per l’empresa ProActiva Serveis Aquàtics, té lloc d’11 a 16 hores. Consta d’un socorrista a cada torre més un coordinador en vehicle tot terreny que circula entre les tres torres de vigilància.
A partir del 15 i fins el 31 de maig aquest horari s’ampliarà de 12 a 18 hores (caps de setmana i festius). El servei de socorrisme i vigilància passarà a ser diari a partir de l’1 de juny, de 10 a 19 hores. Els caps de setmana i festius dels mesos de juliol i agost serà de 10 a 20h. Aquest servei el prestaran una vintena de socorristes.
De l’1 al 17 de setembre, tots els dies d’11 a 18h, el servei el donaran 9 socorristes (en anteriors temporades n’eren 7 i de dilluns a divendres).
Una altra de les novetats de la temporada de platja 2017 serà que el servei de bany adaptat es farà des de l’1 de juny fins la segona setmana de setembre, de dilluns a diumenge (abans era de dilluns a divendres de l’1 de juny al 31 d’agost).