La cita (19h) comptarà amb la participació d’Antoni Casas, regidor responsable d’aquesta Audiència i titular de les àrees municipals d’Hisenda i Gestió Econòmica i Financera i Universitats
Amb l’objectiu de continuar amb l’increment i millora de la participació ciutadana i apropar-se encara més a la vida diària dels barris de la ciutat, l’Ajuntament continua amb la seva programació d’Audiències de Veïnat, un espai on la ciutadania pot conèixer les diferents actuacions municipals, així com proposar suggeriments a l’Ajuntament i exposar les seves opinions sobre el seu barri.
Per aquest motiu, l’Ajuntament organitza una nova Audiència de Veïnat de la Platja, que agrupa els barris del Baixador, Lluminetes i La Pineda, i que tindrà lloc el proper dijous 1 de juny, a les 19 h, a l’ Espai del Mar (Pg. Marítim, 271-275).
També es poden enviar aportacions a: audiencia.platja@castelldefels.org

Un instrument per millorar la proximitat amb la ciutadania
El regidor de Participació Ciutadana, Jordi Maresma, argumenta que, amb el desenvolupament de les audiències de veïnat, “volem compartir amb els nostres veïns i veïnes l’aventura de dissenyar el Castelldefels del futur, però també cercant solucions als problemes del dia a dia”.
L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López, explica que, amb la celebració de les Audiències de Veïnat “continuem amb el desenvolupament d’aquesta voluntat de l’equip de govern de conèixer la realitat de la nostra ciutat a través d’escoltar a la gent, sent a prop d’ella i veure quins són els problemes de cadascun dels barris”.
Per a López es tracta “d’una iniciativa molt enriquidora perquè ens ajuda a conèixer quines són les necessitats del barri i també a poder marcar prioritats des de l’equip de govern; la veritat és que estem molt contents veient que la resposta és molt positiva davant de la gent”. Per últim, l’alcaldessa de Castelldefels subratlla que “volem ser un govern proper a la gent, no només a les portes de l’Ajuntament, sino traslladant-nos a cadascun dels barris”.