L’Ajuntament ha activat la fase de Pre-Alerta del Pla de Protecció Civil de Castelldefels per contaminació de les aigües marines degut a la sortida, pel pluvial situat a l’alçada de la plaça de les Palmeres, a la platja de La Pineda, d’aigua a gran contingut de matèria orgànica en descomposició. Aquesta decisió ha comportat que s’hagi acordonat la zona en uns 300 metres de platja en sentit Sitges segons la deriva del mar, prohibint el bany a bandera vermella en aquesta zona i tancant els accessos des de el passeig Marítim per a vianants a la zona delimitada. La resta de la platja de la Pineda té bandera groga i es recomana precaució.

L’avís ha estat donat per l’empresa que presta el servei de salvament i socorrisme Proactiva, que ha informat d’un abocament d’aigües negres i a la zona hi han peixos morts. Els serveis municipals estan analitzant les causes de l’abocament.

+INFO:
http://aca-web.gencat.cat/aca/platgescat/index.html…