Segons Protecció Civil, en aquest moment no hi ha abocament directe al mar a la sortida del pluvial degut a la barrera natural formada però l’estabilitat de la contenció és molt limitada

En aquest moment (13 h) no hi ha abocament directe al mar a la sortida del pluvial de la platja de la Pineda (a la zona de la plaça de les Palmeres) degut a la barrera natural formada. Per això, l’obertura de platja en aquesta zona és momentàniament en bandera verda.

No obstant això, es manté en fase de Pre Alerta Preventiva el Pla de Protecció Civil per risc de contaminació de les aigües marines ja que, segons Protecció Civil, l’estabilitat de la contenció és molt limitada. Degut a que l’aportació d’aigua al calaix continua i que aquesta arrossega els fangs i l’aigua corrompuda acumulada en gran quantitat dins del calaix al mar es manté la fase de Pre-Alerta Preventiva fins que aquesta aportació es solucioni o millori la qualitat de l’aigua final abocada”, especifica el comunicat.

Notícia relacionada: Prohibit el bany en un tram de la platja de la Pineda per uns vertits de matèria orgànica al mar