L’Ajuntament de Castelldefels presenta un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives que tindran com a escenari la platja de Castelldefels de juny a setembre.

Entre les activitats esportives es pot destacar el Torneig Padelcat Beach Tibu-ron (17 i 18 de juny), la regata Social catamarà i patí a vela “Regata Sant Joan” (25 de juny); la  Barcelona Futevoley Cup 2017 (30 de juny i 1 i 2 de juliol); el  7è circuit de vòlei platja SVATOUR (19 i 20 d’agost), el 8è Torneig Futbol platja Cafupla (7, 8 i 9 de juliol); la quarta edició del torneig Basquet platja (8 de juliol),  la III BEACHoquey (17 de juliol); la Castelldefels Hocley Club-Tibu-ron o la competició del Tennis Platja (8 i 9 de juliol). També es podrà gaudir d’altres cites esportives com del Campionat de volei platja Voleibomm (15 i 16 de juliol) o del Circuit Ciutat de Castelldefels de beach tennis (29 i 30 de juliol i 5 i 6 d’agost). D’altra banda les activitats esportives es complementen aquest any amb l’Escola d’estiu per a la Gent Gran, del 26 al 29 de juny, i les Estades i cursos de recreació de activiades nàutiques que se celebraran el mes de juliol.

D’altra banda durant els mesos de juliol i agost i fins el 8 de setembre el parc del Mar tornarà a acollir les activiyays programades des de la Biblioteca a la Platja que enguany giraran al voltant de la màgia i que inclouran tallers, espectacles de titelles i actuacions musicals, entre d’altres. Dins de la programació de la Biblioteca a la Platja també figura de nou aquest any “L’hora del medi ambient” amb diversos actes per sensibilitzar als infants sobre aspectes relacionats amb aquest àmbit. Un altre dels escenaris tradicionals de les activitats estiuenques a la platja és la plaça de les Palmeres que durant els mesos de juliol i agost acollirà noves sessions de cinema a l’aire lliure i els concerts musicals de les “Nits d’Estiu entre Palmeres”.

Les Festes del Mar sumen més activitats a la platja de nou aquest estiu

A aquestes activitats se sumen les actuacions previstes a Les Festes del Mar que es desenvolupen a la platja de Castelldefels del 13 al 16 de juliol i que inclouen el Sona festival amb l’actuació de diversos grups musicals a la plaça de les Palmeres (14 de juliol ), el Mercat del Mar que s’instal·larà al passeig Marítim entre el carrer 11 i la plaça de les Palmeres i el cèlebre desembarcament dels pirates el 15 de juliol entre el carrer 11 i el carrer 13, al qual seguiran la tradicional sardinada, ball amb orquestra i focs artificials entre el carrer 13 i el carrer 15. Els focs artificials a la platja tornaran el 18 d’agost amb motiu de la Festa Major d’estiu de Castelldefels.

La platja de Castelldefels també tornarà a acollir aquest any altres propostes  relacionades amb el territori com la campanya per a la protecció solar i la prevenció del melanoma que tindrà lloc el 9 de juliol entre el passeig Marítim i el carrer República Argentina.