La festa d’inauguració inclourà activitats d’aigua i una festa de l’escuma · Estarà obert al juliol i l’agost de dilluns a diumenge d’11 a 14 h i de 17 a 19 hores. El Mini-Club de la Platja torna a obrir les seves portes. Ho farà aquest dissabte 1 de juliol amb una Festa especial d’inauguració que inclourà activitats d’aigua i una festa de l’escuma per als més petits de la casa.
L’espai es troba al Parc del Mar (entre Passeig Marítim i c/13, al barri de la Pineda) i restarà obert els mesos de juliol i agost, cada dia, amb horari d’11 a 14 hores i de 17 a 19 hores.
Aquest servei, organitzat per la regidoria de Turisme de l’Ajuntament dins de les iniciatives de Castelldefels Destinació de Turisme Familiar, té un preu d’1€ per hora i està dirigit a nens i nenes d’entre 4 i 9 anys.

Es tracta d’un espai on els infants poden gaudir de tallers, jocs i activitats mentre els seus pares estan a la platja o en qualsevol altre indret.

MÉS INFO:
http://www.castelldefels.org/ca/equipaments2_tel.asp?idGuia=32697