Les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar), i agost (excepte Festa Major) les Nits d’Estiu entre Palmeres tornen a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres. Aquest dissabte arriba una nova edició de les “Nits d’Estiu entre Palmeres”, que torna com una cita cultural ja consolidada al calendari estival i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.

Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.

La proposta d’aquesta setmana:
Dissabte, 1 de juliol (22 h)
– PERFORMING ARTS
Teatre musical i dansa en viu.
+ INFO: Programació 2017 [PDF – 3.37 Mb]