Es tallarà el trànsit al tercer tram del Passeig Marítim (entre Avda.República Argentina i Port Ginesta) i, per primer cop, l’aparcament del c/Mèxic
Amb motiu de la celebració de la Revetlla de Sant Joan, i per donar resposta a l’afluència de persones prevista a la zona de la platja aquella nit, la circulació de vehicles en el passeig marítim (en la zona de Baixador) patirà restriccions entre les 18 hores del 23 de juny i les 6 (aproximadament) del dia 24. Les afectacions són les següents:per circular en direcció Sitges des del passeig Marítim s’ha de fer el següent recorregut: passeig del Ferrocarril, pont de Bellamar (per sota), aparcament c/ Mèxic i c/Mèxic fins a c/Penyeta Roja, des d’on es podrà circular fins al pont del Poal o continuar pel passeig Ferrocarril de Sitges en direcció Port Ginesta.

  • No es podrà circular direcció Gavà entre carrer Penyeta Roja i carrer Mèxic. L’alternativa és fer-ho pel pont de l’avinguda del Poal fins a l’avinguda Constitució.
  • No es podrà estacionar ni en el passeig Marítim de Castelldefels ni en el del terme de Sitges.
  • D’altra banda, l’aparcament del carrer Mèxic romandrà tancat durant tot el dia 23 de juny i fins a les 8 del matí del dia 24.
  • Aquells veïns que tinguin pàrking a la zona prohibida de circulació se’ls permetrà accedir i sortir als seus habitatges.

L’Ajuntament apel·la un cop més al civisme dels veïns i visitants per a poder viure una revetlla festiva, però també segura.