La competició es disputarà el diumenge a les proximitats de la guingueta Tibu-ron i inclourà la prova corresponent al Circuit amateur de Beach tennis i una prova Open · L’organitza l’Associació Beach Tennis Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels

La platja de Castelldefels acull aquest diumenge 30 de juliol una prova de Beach Tennis (tennis platja) que inclourà dues modalitats, la corresponent al Circuit Amateur d’aquest esport i la coneguda com a Open (el Torneig Open 1 Tibu-ron). La competició, organitzada per l’Associació Beach Tennis de Catalunya (ABT) amb el suport de l’Ajuntament de Castelldefels, es disputarà a les proximitats de la guingueta Tibu-ron.

Les competicions es distribueixen en categories dobles masculí, dobles femení i dobles mixtos.

En el cas de la prova del Circuit Amateur, els guanyadors tindran com a premi medalles, mentre que a l’Open el premi és en metàl·lic (800€).

El circuit amateur continuarà la setmana vinent a la guingueta Ancla de la ciutat i s’acabarà el 30 de setembre a El Prat.

+INFO: Associació Beach Tennis Catalunya