Completa proposta aquests divendres i dissabte a les Nits d’Estiu entre Palmeres

Les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar) i agost (excepte Festa Major), la iniciativa municipal torna a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres

Aquests divendres i dissabte, nova cita amb les Nits d’Estiu entre Palmeres, que es consoliden un estiu més com una cita cultural ja consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.

Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.

La proposta d’aquesta setmana:
Divendres, 21 de juliol (19 h)

– Taller de country

  • A càrrec de JMV Dance Line

– Teresa Castellano

  • Cançó espanyola, retrat de la cobla

– La Cuarta Pared

  • Recorregut de coreografies de funky, jazz, comercial i dance, Broadway, líric cant i molt més

 

Dissabte, 22 de juliol (22 h)

– Mireia García

  • Participant del programa “La Voz Kids” de televisió

La Caixa B

  • Versions clàssiques del Rock’n’roll dels anys 60, 70, 80 i 90

 

+ INFO: Programació 2017 [PDF – 3.37 Mb]