Les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar) i agost (excepte Festa Major), la iniciativa municipal torna a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres

Aquests divendres i dissabte, nova cita amb les Nits d’Estiu entre Palmeres, que es consoliden un estiu més com una cita cultural ja consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.

Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.

La proposta d’aquesta setmana:
 •Divendres, 28 de juliol (22 h)

– Chuso

  • Repàs a les cançons del seu primer disc i versions diverses

– Reversión

  • Versions de pop-rock de les décades del 80, 90 i 2000

•Dissabte, 29 de juliol (22 h)

– Carlos Serra

  • Cançons de sempre

– Fran Palomo

  • Percussionista i compositor català, presenta el seu treball ‘Black Way’. Per a aquesta ocasió Fran Palomo Afrojazz Quintet comptarà amb la presència de Jeffe Otto (drums), Tomas Fosh (piano), Santiago Acebedo (double bass) i Roberto Albrecia (alt saxòfon)