Les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar) i agost (excepte Festa Major), la iniciativa municipal torna a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres. Aquest divendres, nova cita amb les Nits d’Estiu entre Palmeres, que tornen un estiu més com una cita cultural ja consolidada al calendari i que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels. Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.
La proposta d’aquesta setmana:

Divendres, 7 de juliol (22 h)
– Escola Municipal de Dansa
Mostra de les tècniques que s’imparteixen a l’escola: dansa clàssica, contemporània, jazz, flamenc i dansa urbana.

– Rosa dels Vents
Exhibició de dansa oriental amb els seus diferents estils: folklore, pop, fusió…)

+ INFO: Programació 2017 [PDF – 3.37 Mb]