Del divendres 7 al diumenge 9 de juliol, el barri viurà tota una sèrie d’activitats per a tota la familia • Els actes tindran lloc just davant de la seu de l’Associació de Veïns, al Passeig Garbí, 125 (entre c/7 i 6)

Dins de la programació de les Festes dels Barris, aquests 7, 8 i 9 de juliol és el torn de les Festes de Lluminetes. El programa s’obre divendres 7 de juliol (19 h) amb un campionat de dòmino per parelles i el concurs “Llegir és divertit” a la Biblioteca a la platja Carme Romaní. La primera jornada de festes també inclourà un concurs de truites, el pregó de les festes (amb el pintor Manolo Rivera, a les 20.30 h), una botifarrada popular, cantada d’havaneres i disco mòbil.
Dissabte 8 de juliol, les activitats comptaran amb l’actuació del Centro Cultural Andaluz “Al Alba” (19 h), sardinada popular i el gran ball amb orquestra (previst per a les 21.45 h).
Diumenge 9 de juliol, últim dia de les festes, les activitats començaran a les 10.30 h amb el concurs de pintura per a infants (entre 5 i 8 anys i entre 9 i 12 anys), el “mercadillo” infantil d’intercanvi, la gran final del campionat de dòmino per parelles, un gran festival infantil i la festa de l’escuma. La paella popular (a partir de les 13 h) clourà les festes del barri.
Les activitats, organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes de Lluminetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels, es desenvoluparan davant de la seu de l’AVV (al Passeig Garbí, 125, entre c/7 i 6).

Festes de Lluminetes 2017
Divendres 7 de juliol
19 h Campionat de dòmino per parelles 4t Inmemorial Antonio Corbella
19 h Concurs “Llegir és divertit” (a la Biblioteca a la Platja Carme Romaní)
19.30 h Concurs de truites
19.45 h Recepció al soci (copa de cava)
20.30 h Pregó de les festes, a càrrec del pintor local Manolo Rivera
21 h Botifarrada popular
21.45 h Cantada d’havaneres i rom cremat
22.45 h Disco mòbil

Dissabte 8 de juliol
19 h Actuació Centro Cultural Andaluz Al Alba (sevillanes, flamenc, dansa del ventre, hip-hop…)
20.30 h Sardinada popular
21.45 h Ball amb orquestra

Diumenge 9 de juliol
10.30 h Concurs de pintura (per a infants entre 5 i 8 anys i entre 9 i 12 anys) Esmorzar i premis
11 h “Mercadillo” infantil d’intercanvi
11 h Campionat de dòmino per parelles (Final)
11 h Festival infantil (amb el Mag Claudi)
12 h Lliurament de premis, trofeus i regals
12.30 h Festa de l’escuma
13 h Paella popular