Aquest dissabte, informació i consells per promoure la protecció solar a la platja de Castelldefels. L’exposició inadequada al sol pot causar alteracions en la pell i ocasionar greus malalties. L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) promou entre la població fins a quin punt és important protegir-se de les radiacions solars, especionalment a platges i piscines durant els mesos d’estiu.

Aquesta entitat, amb el suport de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament i el CASAP Can Bou, instal·la aquest dissabte a la platja de Castelldefels dues taules que proporcionaran a qui ho desitgi informació sobre la protecció solar i oferiran consells entorn de la prevenció i la detecció del càncer de pell.

La AECC promou que, a l’hora d’exposar-se al sol, cal prestar una atenció especial a nens i joves, ja que les cremades solars en la joventut són determinants per a l’aparició d’un càncer de pell en l’edat adulta. Gran part de la prevenció d’aquesta malaltia depèn dels hàbits de protecció a la llum solar en la infància i adolescència.
El punt de promoció de la protecció solar s’instal·la aquest dissabte 8 de juliol, de 10 a 13 h, al passeig Marítim, al costat del punt de socors que es troba a l’alçada del carrer República Argentina.

+ INFO AECC