L’equipament, que fa 25 anys de vida, estarà obert del 3 de juliol al 8 de setembre • De dilluns a divendres, de 17 a 21 hores, ofereix activitats per a tota la familia, servei de consulta i préstec • Les activitats d’enguany estan relacionades amb el 20è aniversari de la publicació de la primera part de les aventures de Harry Potter.

La Biblioteca a la Platja Carme Romaní de Castelldefels obre les seves portes des d’aquest 3 de juliol a la seva ubicació del Parc del Mar (Passeig Marítim, al costat del c/11). Enguany, la Biblioteca restarà oberta fins al 8 de setembre, amb horari de dilluns a divendres de 17 a 21 hores. A més, l’equipament està de celebració: fa 25 anys de vida, tenint en compte que va obrir per primer cop a la seva història l’estiu de 1992.

Les principals novetats de la Carme Romaní per aquest 2017 són l’ampliació de la seva temporada (fins a principis de setembre) i el fet que hi haurà activitats gratuïtes tots els dies durant el mes de juliol; i els dilluns, dimecres i divendres els mesos d’agost i setembre. Les activitats de la Biblioteca a la Platja tenen enguany un fil conductor relacionat amb la literatura i la màgia. En aquest cas, una altra efemèride: enguany s’arriba als 20 anys de la publicació de la primera novel·la de la saga de Harry Potter, de JK Rowling (“Harry Potter i la pedra filosofal”). Per això, les activitats s’engloben sota el títol “20 anys de Harry Potter: cap a la platja Harry!”.

Així doncs, es podrà gaudir d’un ampli ventall d’activitats per a tots els públics, d’alguna forma relacionades amb el món de Harry Potter i de la màgia en general.
A més, a la Biblioteca Carme Romaní es podrà gaudir d’una selecció de novel·la, diaris i revistes, DVDs i llibres per a infants, que els usuaris es podran endur a casa o bé consultar a la biblioteca.

+INFO Programa d’activitats Biblioteca a la Platja