Entre els dies 15 i 16 de juliol, Castelldefels acollirà la 18a edició del Torneig Voleiboom de vòlei platja, la Regata “Verge del Carme”, el Trofeu Ciutat de Castelldefels de Pesca i el 19è Trofeu Mediterrani de patinatge artístic.

Castelldefels viu aquest cap de setmana, dissabte 15 i diumenge 16 de juliol, tot un seguit d’activitats esportives en gran mesura lligades a les Festes del Mar 2017. És el cas de la 18a edició del Torneig de vòlei platja “Voleiboom”, tot un clàssic dels estius a Castelldefels. La competició es farà amb horari de 9 a 20 h a la zona de la platja just davant del Club Esportiu el Pèndol. Inclourà la competició oficial puntuable 2×2 (equips de dues persones), tant masculina com femenina, i categories 4×4 Pro masculí i femení, 4×4 popular i mixt amateur, 2×2 amateur, amateur femení i mixt.
També dins de les Festes del Mar 2017, la matinada de dissabte a diumenge la S.E.P.M Castelldefels organitza una nova edició del Trofeu Ciutat de Castelldefels de Pesca. Es farà de 22 a 2 hores des de l’Hotel Playafels fins al límit amb el terme municipal de Sitges.

Diumenge, de 10 a 20h, el Club Nàutic Castelldefels organitza la Regata Social de Catamarà i patí Vela “Regata Verge del Carme”. Es farà just al davant de les instal·lacions del Nàutic.

19a edició del Trofeu Mediterrani de patinatge artístic
Per la seva part, el Club Patinatge Castelldefels organitza la 19a edició del Trofeu Mediterrani. La competició tindrà lloc dissabte i diumenge, de 9 a 14 h i de 15.30 a 20.30 h, a la Pista Poliesportiva de Can Roca. Enguany, hi participaran 27 clubs, amb més de 360 patinadors distribuïts en 26 categories de nivells Promoció, Iniciació i Categories Nacional i Territorial. El Club Patinatge Castelldefels, amfitrió de la competició, hi participa amb prop de 30 patinadores.